Ashlee Simpson se casatoreste din nou. Uite cine e fericitul sot!

8

Ashlee Simpson se va casatori pentru a doua oara, noul ei iubit, actorul Evan Ross, fiul celebrei cantarete Diana Ross, cerand-o de sotie in timpul unei vacante pe care cuplul a petrecut-o de curand in Hawaii.

Cantareata si actrita americana, in varsta de 29 de ani, a confirmat logodna prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter, informeaza contactmusic.com.

„Iubitul meu („baby love”) si cu mine ne-am logodit. Haleluia, Hawaii!”, a scris ea.

„Baby love” este o referire la titlul unui cantec celebru interpretat de Diana Ross.

„Iubirea vietii mele a spus «DA!»”, a scris, tot pe Twitter, actorul Evan Ross, in varsta de 25 de ani, publicand o fotografie in care apare alaturi de Ashlee Simpson.

Zvonurile despre relatia celor doi au aparut pentru prima data in iulie 2013, dupa ce au fost vazuti tinandu-se de maini intr-un restaurant din Los Angeles.

Ashlee Simpson si Evan Ross au confirmat in cele din urma faptul ca au o relatie, in aceeasi luna, la lansarea unei linii vestimentare create de Jessica Simpson (sora lui Ashlee), la New York.

Ashlee Simpson a fost casatorita cu Pete Wentz, basistul grupului Fall Out Boy, din 2008 pana in 2011. Cei doi au impreuna un fiu, Bronx, in varsta de cinci ani.