Ashanti fotografiata pe o plaja din Malibu. Iti place cum arata?

7

Una dintre cele mai cunoscute cantarete de R&B, Ashanti, a luat o pauza de la concerte si evenimentele la care trebuia sa fie prezenta si s-a relaxat pe o plaja din Malibu.

Artista care se afla in perioada de promovare a celui mai recent material al sau a postat cateva fotografii din mica sa escapada pe contul sau de Instagram.

Imbracata intr-un costum de baie din 2 piese cu o combinatie intre culorile negru, galben si auriu, artista a vrut sa le arate fanilor cum arata o zi de relaxare din punctul sau de vedere.

In urma cu cateva zile, cantareata a acordat un interviu unei reviste de specialitate si a vorbit despre momentele in care a simtit ca trebuie sa renunte la muzica.

Aceasta a spus revistei Singers Room ca au existat momente in care se problemele apareau una dupa cealalta, lucru destul de descurajant pentru un artist.http://distilleryimage4.ak.instagram.com/592ab32eacc211e3aec5128fd569807c_8.jpg

„Cu siguranta exista momente in care te simti la pamant, cand pui la indoiala lucrurile din viata ta. Insa, nu am ajuns niciodata in punctul ala in care sa renunt complet. Nu imi sta in fire sa renunt usor”.http://distilleryimage9.ak.instagram.com/8cf14064acbe11e3bda50eb0af251531_8.jpg

Ca si in muzica, Ashanti a cunoscut succesul si ca actrita, avand cateva aparitii in seriale ca Lege si Ordine sau Sotii de militari, dar si in filme artistice ca „John Tucker trebuie sa moara”.