Arnold Schwarzenegger platit cu TREI MILIOANE de dolari ca sa joace intr-o reclama

6

Actorul Arnold Schwarzenegger va primi un onorariu de 3 milioane de dolari pentru a juca intr-un spot ce face reclama unui sortiment de bere – Bud Light -, care va fi difuzata in timpul galei Super Bowl.

„Arnold a filmat o serie de reclame in Japonia, dar ele nu au nicio legatura cu piata americana. Faptul ca l-au convins sa promoveze o marca de bere reprezinta o reusita majora pentru reprezentantii brandului Bud Light”, a declarat o sursa citata de New York Post, informeaza femalefirst.co.uk.

Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, reprezinta cea mai recenta vedeta care a acceptat sa apara intr-o reclama ce va fi difuzata la Super Bowl 2014 – un eveniment care ii costa pe advertiseri 4 milioane de dolari pentru fiecare spot.

SodaStream va difuza o reclama cu Scarlett Johansson in al patrulea sfert al finalei campionatului national de fotbal american, iar Lawrence Fishburne interpreteaza din nou celebrul sau rol din trilogia „Matrix”, Morpheus, intr-o reclama a grupului Kia Motors pentru cel mai recent model lansat de acest constructor auto, automobilul sedan K900. Se crede ca acest clip va fi o parodie dupa o scena din primul film al trilogiei „Matrix”.

Actorii Ben Kingsley, Tom Hiddleston si Mark Strong vor aparea intr-o reclama a constructorului Jaguar, ce are la baza filmele britanice cu gangsteri.

David Beckham isi va promova linia vestimentara de lenjerie intima H&M David Beckham Bodywear intr-o reclama difuzata gala Super Bowl 2014 de pe 2 februarie.