Ariana Grande implicata intr-un scandal imens. Uite ce a patit!

5

Ariana Grande si colega ei de platou, Jennette McCurdy, s-ar afla intr-un scandal atat intre ele, cat si cu postul pentru copii „Nickelodeon „, unde au un show in care joaca rolurile principale.

Potrivit publicatiilor de tip tabloid din strainatate, Ariana Grande si Jennette McCurdy nu sunt in relatii bune, chiar daca joaca impreuna intr-o productie pentru copii.

Perez Hilton scrie chiar ca in urma unui scandal cu fotografii sexy, in care a fost implicata Jennette, Ariana a incetat sa o mai urmareasca pe Twitter, semn ca intre ele lucrurile nu merg deloc bine.

In plus, despre McCurdy se spune ca urmeaza sa fie concediata de Nickelodeon, intrucat au aparut poze sexy cu ea pe internet. Acestea ar fi interzise publicului telespectator al postului si ar aduce prejudicii de imagine televiziunii, motiv pentru care managerii vor sa renunte la talentul ei actoricesc.

 Tanara nu crede insa ca aceasta decizie este corecta si se zvoneste ca atat  ea, cat si Ariana, s-ar simti constranse de cerintele stricte ale celor de la Nickelodeon.

De aici si pana la iscarea unui scandal de proportii nu mai este decat un pas, iar jurnalistii de peste ocean asteapta sa vada cum vor iesi din aceasta situatia Grande si McCurdy.