Anuntul facut Brad Pitt si Angelina Jolie. Uite ce au decis sa faca!

7

Actorii Brad Pitt si Angelina Jolie, care au sase copii, trei adoptati si trei biologici, doresc sa isi extinda familia si sa adopte o fetita din Africa.

„Angelina si Brad si-au petrecut o mare parte a sarbatorilor de iarna discutand despre ideea largirii familiei. Au fost deschisi cu copiii in legatura cu acest lucru si sunt cu totii foarte incantati de perspectiva”, a afirmat o sursa pentru revista Grazia.

Cuplul a avut initial in vedere adoptarea unui copil din Iordania, insa, din cauza procedurilor dificile, actorii isi vor indrepta atentia asupra orfelinatelor din Etiopia, tara de origine a Zaharei, cea mai mare dintre fiicele starurilor, potrivit contactmusic.com.

„Cei doi si-au dorit intotdeauna ca Zahara sa aiba o sora cu care sa imparta mostenirea africana. In mod ideal, ei si-ar dori o fetita cu varsta cuprinsa intre doi si trei ani”, a precizat aceeasi sursa.

Brad Pitt si Angelina Jolie, care se consulta in acest sens cu prietena lor experta in adoptii doctorul Jane Aronson, construiesc o clinica in Etiopia pentru tratarea pacientilor diagnosticati cu SIDA, pe care o vor vizita in aprilie, cand se vor intalni, de asemenea, cu directorii catorva orfelinate.

„Cel mai probabil, vor vizita Etiopia in urmatoarele luni, pentru a vedea cum merg lucrarile la clinica. Dar, in acelasi timp, vor vizita si cateva orfelinate. Cei doi spera sa gaseasca totul pregatit, astfel incat sa continue procedurile de adoptie in aprilie” , conform sursei citate de Grazia.

Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesionisti in „Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt impreuna de opt ani si au sase copii: trei adoptati – Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam – si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

In luna aprilie 2012, celebrii actori Angelina Jolie si Brad Pitt au confirmat ca s-au logodit si ca urmeaza sa se casatoreasca, spre incantarea numerosilor fani ai celor doi artisti americani.