A anuntat in direct ca paraseste emisiunea „Neatza cu Razvan si Dani”

4

A ajuns in echipa de la Neatza in urma cu un an si jumatate si a decis ca este momentul sa se retraga pentru a-si continua studiile in orasul natal, Sibiu.

Anca Martin a anuntat in direct ca va renunta o perioada la postul ei din emisiunea de dimineata de la Antena 1. Prezentatoarea horoscopului a tinut si un mic discurs in fata colegilor in care le-a multumit pentru toate clipele minunate petrecute impreuna.

„Sa-i multumim Ancai Martin pentru o colaborare de succes. Astazi a fost ultima ei interventie la Neatza, ea se retrage la Sibiu unde isi va continua studiile, pentru un an, o lasam sa isi continue studiile dupa care se va intoarce la Neatza”
a spus Razvan in direct.

„De obicei nu sunt buna la discursuri lacrimogene si nu imi place sa plang decat in caminul propriu inchiriat in Bucuresti. Daca mi-ar fi spus cineva acum un an si jumatate ca o sa ajung aici intre voi si ca o sa invat ce inseamna televiziunea si prietenia cu niste oameni fantastici as fi zis ca e nebun, vreau sa spun ca a fost o onoare si un vis implinit faptul ca la 22 de ani am ajuns sa fac parte dintr-o echipa atat de deschisa si de prietenoasa ca si voi”
a fost mesajul de „adio” al Ancai Martin.