Antonio Banderas dezvaluie secretul tineretii sale

8

Antonio Banderas arata mai bine ca in tinerete. O fotografie spectaculoasa cu actorul face senzatie pe internet. Vezi despre ce este vorba.

Are 53 de ani, dar fizicul nu ii tradeaza nicio secunda varsta. Desi a trecut de mult timp de prima tinerete, Antonio Banderas este intr-o forma fizica si psihica de invidiat, iar motivul nu mai este un secret pentru nimeni.

„M-am indragostit de Melanie de mai multe ori”, a dezvaluit recent actorul. „Sunt zile in care ma indragostesc de ea de cateva ori, datorita lucrurilor pe care le face. De exemplu, ne distram de minune cand facem poze.”, a explicat Banderas motivul pentru care este intr-o forma excelenta.

Probabil la fel s-a intamplat si in urma cu cateva zile, cand sotia acestuia, actrita Melanie Griffith a postat o fotografie pe o retea de socializare, ce il surprindea pe Antonio Banderas pe un iaht, in timpul vacantei din Bahamas, inconjurat de un peisaj mirific.

Evident fericit si implinit de tot ceea ce se intampla in viata lui, reactia actorului a fost pe masura, in momentul in care a observat ca este fotografiat si in acelasi timp pe placul fanilor, care ii urmaresc activitatea chiar si dupa ce aparitiile lui pe plan profesional nu mai sunt asa frecvente.