Antonia sufera tare dupa fetita ei. Plange zilnic dupa Maya!

3

Simte ca i se sfasie sufletul, de durere, iar rautatile celor din jur o afecteaza enorm, insa nimic nu este mai puternic, pentru Antonia, decat dorinta de a-si avea fiica aproape.

Antonia si sotul ei, Vincenzo Castellano, au dat startul unei lupte aprige pentru custodia fetitei lor, Maya ( trei ani si jumatate). “Razboiul” abia a inceput, insa solista este increzatoare ca, in cele din urma, soarta ii va surade, iar micuta va ajunge sa creasca si sa traiasca langa ea, asa cum, de altfel, cei mai multi considera a fi just.

Antonia sufera enorm, dar nu prea lasa sa se vada asta, in public

Antonia sufera enorm, dar nu prea lasa sa se vada asta, in public

Procesul, insa, se anunta a fi unul de durata, iar stadiul in care se afla, acum, este unul incipient. Saptamana trecuta a avut loc primul termen de judecata, la care, dintre ambele parti, s-a prezentat doar avocatul Antoniei. Desi, in ziua respectiva, avea un angajament profesional, mai exact de prezentat un eveniment, artista si-a facut ordine in program pentru a putea merge in fata instantei, insa avocatul a sfatuit-o sa nu se prezinte, intuind ca totul se va amana, pentru un nou termen. Ceea ce s-a si intamplat. Nu de alta, dar din partea adversa nu s-a prezentat nimeni. Nici Vincenzo, nici macar avocatul acestuia.

Fanii au apreciat faptul ca artista isi iubeste familia

Fanii au apreciat faptul ca artista isi iubeste familia

II asteapta pe cei de la Protectia Copilului pentru ancheta sociala

Desi e bulversata de tot ceea ce i se intampla si sufera in fiecare moment al zilei ca nu-si poate vedea copilul decat prin intermediul Internetului, Antonia face toate eforturile necesare pentru a-si pastra calmul si pentru a-si aduna puterile ca sa le demonstreze judecatorilor ca este o mama ce merita sa-si aiba fiica aproape.

Antonia si Vincenzo au hotarat sa se desparta in urma cu un an si jumatate

Antonia si Vincenzo au hotarat sa se desparta in urma cu un an si jumatate

Desi s-a zvonit si s-a speculat faptul ca reprezentantii de la Protectia Copilului au fost acasa la Antonia si ca n-ar fi gasit conditii optime, iata ca nu este pic de adevar in aceasta informatie. Reporterii CANCAN.ro au aflat ca aceasta ancheta sociala, care reprezinta o formalitate obligatorie, inca nu s-a facut. Mai mult, solista are conditii mai mult decat decente: un apartament spatios intr-un cartier rezidential, unde se bucura de toate facilitatile, iar acolo micuta Maya are, deja, amenajata propria camera, cu mobilier si foarte multe jucarii.

Antonia e hotarata sa faca orice pentru a avea fetita aproape

Antonia e hotarata sa faca orice pentru a avea fetita aproape

Se pare, insa, ca Antonia este victima familiei lui Vincenzo, care a pus la bataie toate armele pentru a obtine custodia fetitei si a-i oferi cantaretei doar un drept de vizita, si acela in conditii impuse. sursa: Can Can