Antonia a mers la lansarea liniei de haine a lui Velea. Uite ce au facut cei doi!

6

In acesta seara, intr-un mall din Bucuresti, a avut loc lansarea liniei de haine „Maidana” o colaborare intre un designer renumit si „Fratziwear”- brand detinut de Smiley si Alex Velea. Surprinzator, la eveniment a tinut sa participe si Antonia, cantareata fiindu-i astfel alaturi lui Velea intruna dintre cele mai importante zile din viata lui, in cea in care s-a lansat in afaceri cu haine.

Velea s-a lansat in afaceri cu haine

Dupa o lunga perioada in care s-au evitat si au stat departe unul de altul, Antonia si Velea au fost din nou impreuna. Si nu oriunde, ci intr-un spatiu public in mijlocul a sute de persoane care au dat navala sa vada hainele „Maidana” propuse si concepute dupa ideile traznite ale celor doi „Fratziweari”- Velea si Smiley. Aparitia Antoniei la acest eveniment este cu atat mai surprinzatoare cu cat, de cand se lupta cu sotul ei pentru custodia micutei Maya, fiica ei in varsta de trei ani, artista a facut tot posibilul sa nu se mai afiseze langa presupusul iubit. Ei bine, astazi, ea a facut o exceptie. Cu o tinuta de adolescenta si o pereche de ochelari de fite si fara dioptri, in mare voga printre vedete, solista si-a facut aparitia la eveniment chiar in momentul in care Alex Velea acorda interviuri. Dupa felul in care era pozitionat, respectiv cu fata spre culoarul pe unde a venit artista, Velea a vazut cu siguranta ca acesta se indreapta spre magazin. S-a tinut insa tare, nu a schitat niciun gest si nici nu a salutat-o pe cea despre care se spune ca i-a distrus casnicia. Si asta, in ciuda faptului ca la o secunda distanta in spatele Antoniei se afla o alta persoana pe care acesta nu numai ca a remarcat-o dar a salutat-o in „gura mare” ca sa fie auzit. Antonia a intrat in magazin si a inceput sa-si ocupe timpul uitandu-se la articolele vestimentare concepute dupa ideile lui Velea, iar acesta a urmat-o fiind din nou asaltat de reporteri pentru interviuri. Asa s-a ajuns la situatia in care Antonia era intervievata in dreapta, iar Velea in stanga si niciunul dintre ei nu se uita spre celalalt. Antonia se afla la trei patru pasi de Velea si acorda interviuri

La un moment dat insa, cand s-a eliberat, Antonia a facut un pas spre cel despre care se spune ca ii este iubit si, intr-o fractiune de secunda, i-a facut semn sa-si stearga si sa-si aranjeze ochelarii de la ochi, sesizand probabil ceva in neregula la aspectul sau. Ups! Un gest tipic pentru o femeie care tine si se ingrijeste ca imaginea partenerului ei sa fie perfecta!