Anne Hathaway la un pas sa moara inecata in Hawaii

8

Actrita Anne Hathaway s-a aflat la un pas de a se ineca, miercuri, in timpul unei vacante pe care vedeta americana a petrecut-o in Hawaii.

Actrita, aflata in vacanta cu sotul ei pe insula Oahu din Hawaii, a decis sa faca o baie in ocean, dar a fost prinsa de curentii puternici din acea zona, informeaza hollywoodreporter.com.

In acel moment sotul ei se bronza pe plaja, iar Anne Hathaway a inceput sa faca semne disperate spre tarm, agitandu-si mainile si strigand. Din fericire, actrita in varsta de 31 de ani a fost salvata de un surfer local.

Odata ajunsa la tarm, Anne a primit imediat ajutorul sotului ei, Adam Shulman, in varsta de 32 de ani, care i-a aplicat un bandaj pe glezna stanga, intrucat actrita s-a taiat intr-o formatiune de corali foarte ascutita in timp ce se apropia de tarm.

Vedeta hollywoodiana si-a revenit insa foarte repede dupa acest incident neplacut si a putut fi vazuta in aceeasi zi in timp ce se fotografia pe plaja alaturi de admiratorii ei.

Identitatea surferului care a salvat-o din valuri nu a fost dezvaluita.

Actrita americana Anne Hathaway a fost apreciata de critici si de public pentru rolul din „Rachel se marita/ Rachel Getting Married”, de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizata, in 2009, la Oscar. Actrita a jucat, de asemenea, in „Diavolul se imbraca de la Prada” si in „Brokeback Mountain”. Actrita a putut fi vazuta pe marile ecrane in 2010 in filmul „Dragoste si alte dependente/ Love and Other Drugs”, in care joaca alaturi de Jake Gyllenhaal, dar si in animatia „Alice in Tara Minunilor/ Alice in Wonderland”, de Tim Burton, in care a jucat rolul Reginei Alba. In 2011, actrita a asigurat vocea personajului Jewel din animatia de mare succes „Rio” si a jucat rolul Fantine din filmul „Les Miserables”, regizat de Tom Hooper, pentru care a primit un trofeu Oscar in 2013 pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar.