Ank Neacsu i da sfaturi Andreei Marin despre cum e casnicia cu un turc

12

Andreea Marin, la fel ca Ank Neacsu, s-a maritat cu un turc. Medicul Tuncay este cel care a reusit sa-i redea fericirea “Zanei” si sa o faca sa spuna din nou “Da”.

Andreea Marin si Tuncay s-au casatorit de Sarbatori, dupa care au fugit in “luna de miere”, cel mai probabil in Qatar.

Ank Neacsu s-a maritat si ea cu un turc, pe nume Serkan, cu care se iubeste de multi ani. Blonda a facut acest pas in urma cu mai bine de un an si locuieste in Turcia, cu el, insa, vine si la familie, acasa, in Romania. Aflata in tara de Sarbatori cu sotul ei, la familie si pentru a sustine cateva concerte, Ank Neacsu a aflat ca Andreea Marin s-a maritat cu iubitul ei turc, Tuncay.

“Ma bucur pentru Andreea. Merita sa fie fericita. Nu-l cunosc pe Tuncay, dar din cate am vazut este un om bun. Si eu sunt casatorita, intr-adevar, cu un turc si pot sa va spun ca in ceea ce ma priveste, viata mea, obiceiurile mele nu s-au schimbat. Nu e diferenta intre noi si ei. Eu am ramas la religia mea. Plus ca nu mai e ca pe vremuri, si ei sunt moderni. Ei au sarbatorile lor, iar eu pe ale mele. Nu ma afecteaza cu ceva, nu fac altceva decat faceam inainte. Pot spune inca ca turcii sunt extrem de protectori si grijulii. Sotul meu e iesit din comun de grijuliu, Mereu are grija sa mananc, sa nu-mi fie foame, sa ma imbrac pentru a nu-mi fi frig. Si nici cu cadourile nu e chiar asa cum se spune, ca daruiesc femeilor aur, bijuterii din aur. Eu am primit de la el si aur, dar si alte lucruri frumoase”, a spus Ank Neacsu