Angelina Jolie si Brad Pitt au facut furori la un eveniment monden. Ce frumosi sunt!

8

Ca de fiecare data, cuplul cel mai frumos al momentului a fost de departe cel care a facut senzatie pe toata durata evenimentului ce a avut loc aseara la Kensington Palace, unde unii dintre cei mai in voga actori si-au facut aparitia in tinute spectaculoase, ce au atras atentia tuturor.

Gala privata ce a avut ca scop promovarea productiei Disney, Maleficent, i-a avut in centrul atentiei pe Angelina Jolie si Brad Pitt, cei doi parteneri de viata care au fost admirati si fotografiati de catre toti cei prezenti la eveniment.

Angelina Jolie s-a remarcat printr-o tinuta demna de o diva, asa cum a facut de altfel de fiecare data. Imbracata intr-o creatie Versace, ce a constat intr-o rochie neagra acoperita de mii de paiete, care i-a lasat insa la vedere spatele tatuat, frumoasa actrita in varsta de 38 de ani a stralucit din cap pana in picioare si a fost considerata aparitia serii.

La fel de elegant a fost si Brad Pitt, care nu a scapat-o din ochi nicio clipa pe mama copiilor lui. Cei doi s-au privit, si-au zambit si au stat impreuna pe toata durata serii, spre incantarea fotografilor care i-au surprins pe acestia din toate unghiurile posibile.