Andrei Zaharescu are sufletul sfasiat dupa ce a divortat de Andreea Berecleanu! Vezi motivul care ii tine inca aproape!

4

Andrei Zaharescu are sufletul sfasiat dupa un mariaj de 15 ani, incheiat printr-o separare la care nimeni nu se astepta.

Separarea de Andreea Berecleanu nu i-a picat tocmai bine lui Andrei Zaharescu, mai ales ca fosta sa sotie s-a refugiat in bratele unui alt barbat. Ingandurat, purtatorul de cuvant al Guvernului a acordat primul interviu dupa divortul de prezentatoarea tv. El a lasat sa se inteleaga ca a trecut prin momente dificile, insa a subliniat ca cei doi copii ai sai sunt motivul pentru care viata merge mai departe, cu bune si cu rele.

„Multi ne dorim ca viata sa fie intr-un anume fel. Viata, insa are toate culorile. Lucrurile frumoase sunt foarte multe, intr-o casnicie de 15 ani, e greu sa spun acum care a fost cel mai frumos. Copiii sunt foarte importanti. Imi vin in minte doua momente, nasterea Evei si a lui Petru. Pe cat posibil sigur voi petrece din ce in ce mai mult timp cu ei”, a spus Zaharescu la Acasa Tv.

„Avem o relatie civilizata, foarte corecta. Avem doi copii si este important ca ei sa fie bine. Comunicam, asa cum este si firesc”, a adaugat Andrei Zaharescu.

Sursa: realitatea.net