Andreea Raicu fara machiaj si nefardata. Iti mai place de ea?

7

E o adevarata diva pe micul ecran, insa, atunci cand iese pe strada, Andreea Raicu este o cu totul alta persoana. Nemachiata, diva tv pare o persoana banala, fara sare si piper, care, culmea, nici nu se sinchiseste sa isi ascunda imperfectiunile, conform wowbiz.ro.

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe Andreea, zilele trecute, intr-o farmacie! Vedeta isi cauta suplimente alimentare, probabil, pentru a compensa faptul ca tine regim, si arata la fata de parca nu ar fi dormit o noapte intreaga. Fara pic de fard, Raicu avea niste cearcane imense, iar tenul ar fi avut si el nevoie de imbunatatiri.

Raicu, la cumparaturiSe consulta cu vanzatorea ce produse sa isi cumpereVedeta nu a parut, totusi, deranjata de ochii curiosilor, si isi vedea linistita de treaba. A intrebat vanzatoarea ce produs ii recomanda pentru silueta ei, apoi a realizat ca nu este in regula sa mearga nemachiata pe strada si a recurs la o pereche de ochelari pentru a-si ascunde “oboseala”!

Diva era imbracata extrem de grosDincolo de imagine, Andreea a mai surprins si prin faptul ca era imbracata extrem de gros. Desi era soare afara, prezentatoarea avea o haina de blana, mai potrivita pentru luna ianuarie decat in aprilie.