Andreea Marin si Madalina Ghenea erau ambasadoare Nelson Mandela

  3

  Madalina Ghenea, una din cele mai succes romance la nivel mondial, a dovedit si ca are o inima mare. Cand a fost invitata, in luna noiembrie, in emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3,a dezvaluit faptul ca de curand a devenit ambasador Nelson Mandela  si ca sustine o campanie impotriva HIV.

  „Am devenit de curand ambasador Nelson Mandela.(…) Sustin o campanie impotriva HIV”, a declarat actrita.

  Si Andreea Marin a devenit ambasador al Asociatiei Umanitare „Nelson Mandela 466-64 Bangles Romania”, parte a unei organizatii care lupta la nivel mondial pentru cauza oamenIlor a caror viata este grav afectata de HIV/SIDA.

   

  „Dragii mei, port de cateva zile o bratara simbol pe care nu o vad ca pe o simpla bijuterie, pentru ca are un dar: iti da sentimentul ca esti unul dintre acei oameni carora le pasa de ceilalti si fac ceva concret pentru a-i ajuta. Odata ce ai achizitionat-o, ai multumirea ca ai investit intr-o cauza buna, pentru ca stii ca 70% din pretul platit merge catre oamenii a caror viata este grav afectata de HIV/SIDA si familiile lor, iar restul catre cei sarmani care au astfel sansa unui salariu din care pot trai, pentru ca lucreaza in fabrica din Africa de Sud unde aceste bratari sunt produse. Dincolo de vorbe, faptele ne definesc. Sta in puterea fiecaruia dintre noi sa aleaga o cauza in care crede si sa puna umarul, sa intinda o mana acolo unde este nevoie de sprijin, pentru ca doar astfel putem lasa ceva in urma. De aceasta data, cauza m-a ales pe mine si ma bucur ca s-a intamplat asa. Sunt onorata sa fiu Ambasador al Asociatiei umanitare „Nelson Mandela 466-64 Bangles Romania”, parte a unei organizatii de prestigiu care lupta la nivel mondial pentru aceasta cauza”, a scris Andreea Marin pe contul personal de Facebook.

  Nelson Mandela a fost spitalizat din cauza unei recidive a unei infectii pulmonare, a anuntat joi dimineata presedintia sud-africana. Din nefericire, el nu a mai putut face fata bolii si a murit. Anuntul a fost facut, joi seara, de catre presedintele sud-african Jacob Zuma, citat de Reuters. Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud si erou al luptei anti-apartheid, ave