Andreea Marin si Banica Jr. au desfiintat-o pe Bianca Rus: “Are creierul mai mic decat ovarele!”

6

Bianca Rus a fost desfiintata de Andreea Marin intr-un mall, in scandal s-au mai bagat Stefan Banica Jr si Adriana Bahmuteanu.

Acum sapte ani, Bianca Rus a intalnit-o intamplator pe Andreea Marin intr-un centru commercial.

“Am vrut sa-i ofer un album si i-am spus ca m-as bucura ca, in cazul in care ii place muzica mea, sa ma invite sa cant la ea in emisiune”, a povestit Bianca la OTV, unde a fost invitata Adrianei Bahmuteanu.

“A inceput sa tipe la mine si sa ma apostrofeze ca indraznesc sa o deranjez. Mi-a mai spus ca nu o intereseaza ce cant si ca n-are nevoie de CD-ul meu, ca are treburi mai importante si ca timpul ei costa bani. Cand am vazut-o m-am bucurat, pentru ca era vedeta mea preferata si o divinizam. La televizor pare atat de gingasa, de draguta si de dulce. Cand mi-a spus ca nu o intereseaza CD-ul meu, mi-au dat lacrimile. Putea sa ma refuze altfel, nu asa brutal. I-am spus ca eu am muncit mult pentru albumul ala si ca nu trebuie sa-mi vorbeasca asa, iar ea mi-a replicat ca si ea a muncit mult pana a ajuns ceea ce este si ca nu a ajutat-o nimeni, si ca nu intelege de ce ar trebui sa ma ajute ea pe mine.”

Daca Andreea Marin nu a dorit sa comenteze, in scandal s-a bagat Stefan Banica Jr, sotul ei de atunci, care le-a atacat pe Bianca Rus si Bahmuteanu:

“Persoanele care s-au legat de Andreea provin dintr-o zona suburbana, au creierul mai mic decat ovarele!”.

Bahmuteanca i-a dat replica lui Banica:

“Este o confirmare a faptului ca este misogin. Probabil ca a patimit mult de pe urma femeilor de-a lungul vremii de este asa suparat pe ele. Eu ii las mostenire prin testament organele mele, ca dupa moartea mea sa le masoare ca sa scape de grija si sa vorbeasca in cunostinta de cauza”.

1bb1

Sursa: wowbiz.ro