Andreea Marin si Alexandra Stan folosesc aceleasi metode de slăbire

0

Ambele au trecut prin momente dificile si ambele au decis ca vor sa o ia de la inceput. In noul stil de viata au inclus o dieta echilibrata, dar si programe de slabire care le-au remodelat complet siluetele.

Una are 39 de ani, cealalta 25, dar au descoperit acelasi truc prin care sa dea jos kilogramele in plus si sa isi remodeleze corpul.

Asa cum reiese din imaginile postate pe conturile lor oficiale si personale de Facebook, atat Andreea, cat si Alexandra au aflat de noile tehnici de terapie prin vacuum si au apelat nu o data la ele pentru a scapa de cutele inestetice din zona abdomenului si a soldurilor.

Andreea s-a laudat chiar prin intermediul paginii oficiale ca de cateva luni incoace a reusit sa scape de zeci de centimetri si a slabit cateva numere bune. De la marimea L, prezentatoarea atat de indragita de public a ajuns la S si nu are de gand sa se opreasca pana nu isi tonifiaza in totalitate corpul.

De cealalta parte, tindem sa credem ca Alexandra apeleaza la aceasta metoda doar pentru a-si mentine formele, intrucat ea nu a dat niciodata semne de ingrasare.

Practic, ambele dive folosesc metoda de terapie prin vacuum, care creeaza anumite conditii de presiune pentru organism. Camerele de presiune ale costumului din imagini activeaza alternativ sesiuni de presiune inalta si scazuta asupra abdomenului si in regiunea soldurilor, provocand subtierea straturilor de grasime.

Pentru a fi cu adevarat eficienta, aceasta metoda presupune efectuarea simultana a unui exercitiu moderat de ardere a grasimilor pe o banda de alergat.