Andreea Esca se mandreste tare cu fiica ei. Uite ce a facut!

6

La aproape 14 ani, Alexia Eram petrece din ce in ce mai mult timp alaturi de prietenele sale, insa nu pare sa fie deranjata nici de prezenta mamei sale, anunta perfecte.ro.

Desi majoritatea adolescentelor isi doresc sa stea cat mai departe de parinti, Alexia face parte din categoria tinerelor care apreciaza timpul petrecut in preajma familiei, drept dovada ca nu are nicio problema atunci cand iese in oras intr-o formula extinsa, adica atat cu amicele sale, cat si cu mama sa.
Intr-o fotografie postata pe contul personal de Facebook, Andreea Esca apare alaturi de fiica sa si de prietenele sale, in timpul unei plimbari din oras. Fara sa para incomodate de prezenta vedetei, fetele erau cu zambetul pe buze, dovada ca s-au simtit foarte bine.

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10258819_629394020475623_707357117555650534_n.jpg
In exclusivitate pentru perfecte, vedeta spunea ca, desi are o relatie speciala cu Aris si Alexia, este uneori o mama severa: „Imi place faptul ca desi suntem foarte apropiati unii de ceilalti si ca desi avem o relatie stricta in sensul in care nu sunt niste rasfatati care sa mi se urce in cap – pentru ca sunt destul de ferma atunci cand vine vorba despre lucruri care nu se fac – avem o relatie foarte apropiata si suntem prieteni si nu ne plictisim niciodata impreuna”, ne-a spus Andreea.