Andreea Esca s-a dus in pijamale la o petrecere. Uite pozele!

5

Nimeni nu a vazut-o intr-o asemenea ipostaza pe Andreea Esca! Stirista a aparut, azi, la o lansare de clip, imbracata in… pijama!

Gianina Corondan a incercat sa puna o patura pe AndreeaGianina Corondan a lansat, in urma cu o ora, piesa “Nani, Nani”! Ca sa fie in ton cu evenimentul, vedeta si-a chemat prietenii in club si le-a cerut pe invitatie un dress cod pe care ei ar fi trebuit sa il respecte, si anume… vestimentatie de somn! Prima care a respectat regula a fost chiar amfitrioana serii, care a stat la primirea oaspetilor cu o perna si o pilota in brate, apoi ii indemna la poze la panou cu articolele de dormitor in apropiere!

Stirista s-a asezat pe patul improvizatAmfitrioana serii, pregatita de somnInvitata speciala l serii a fost Andreea Esca! Carismatica vedeta a sosit la club impreuna cu sotul ei, Alexander Eram! Daca el a ales sa se imbrace casual, ei bine, Andreea a surprins asistenta cand a aparut intr-o pijama, cu pantaloni cu turul lasat si cu slapi in picioare. Mai mult, pentru a se integra in eveniment, dupa ce a intrat si a socializat cu cei prezenti, s-a aruncat direct in patul improvizat de organizatori, a luat-o pe Geanina Corondan in brate si a mangaiat-o dragastos pe cap!Asta seara am sustinut-o pe fosta mea colega de liceu si de PROTV, Gianina Corondan, la lansarea melodiei sale: ” Nani-nani”… Desigur, nu au fost multi cei care au tinut cont de dress code-ul petrecerii, „pijama”, dar stiu ca ne-am distrat. Acum….nani-nani….”, a scris Andreea pe Facebook.