Andreea Balan luata la misto la petrecerea Pro FM

9

Andreea Balan si Keo si-au spus “Adio” dupa mai bine de 7 ani de iubire. Motivul? Blonda vrea sa fie mireasa si sa devina mama, iar cantaretul sustine ca inca nu e pregatit. S-au despartit, dar locuiesc in aceeasi casa.

Andreea Balan si Keo au strans ani buni bani ca sa-si faca o vila la marginea Bucurestiului. Au inceput constructia ei acum cativa ani, insa abia la inceputul lui 2014 au reusit sa se mute. De bine ce s-au mutat, acum trebuie sa gaseasca o solutie pentru ca nu mai pot sta sub acelasi acoperis din moment ce au pus punct relatiei.

Si cum casa este facuta “in oglinda”, fiecare are intrarea lui, dar curtea este comuna. Blonda a declarat recent ca si-a tras zid in casa, din banii ei, impartind astfel imobilul in doua, si la fel a procedat si in curte. Ulterior, paparazzii au fost si au fotografiat casa, iar in curte nu se vedea niciun zid. Asa a devenit Balanca subiect de discutie printre colegii de breasla…Andreea si Keo s-au despartit dupa mai bine de 7 ani de relatie

Prezenta la un eveniment la care au participat mai multi cantareti, Andreea Balan a fost subiect de discutie. Inca de cum a intrat in local, solista a fost luata la misto, iar subiectul serii a fost zidul din curtea ei.

“Au ras de ea ca e mincinoasa. A zis ca a pus zid in curte si in casa, iar in curte nu avea niciun perete. S-a facut de ras. Colegi de-ai ei, chiar si mai apropiati, au ras mai toata seara la petrecere. Au fluierat-o, au facut glume la adresa ei”, ne-au dezvaluit surse de la fata locului.Andreea, singura la petrecerea PRO FM