Andra si Marius Moga au lansat VIDEOCLIPUL la piesa „Atata timp cat ma iubesti”! VIDEO

  52

  Andra a lansat videclipul pentru single-ul “Atata timp cat ma iubesti”, interpretat impreuna cu Marius Moga.

  Videoclipul „Atata timp cat ma iubesti” a fost filmat in cinci locatii: intr-o casa din zona Parcului Carol, la salonul Beauty District, la restaurantul La Brasserie si, in final, la clubul Fabrica.

  Povestea clipului este vazuta prin ochii iubitului si surprinde momente dintr-o zi speciala, ziua ei de nastere: Andra se trezeste, se pregateste pentru o noua zi, apoi primeste cadou o masina, la salonul de infrumusetare se intalneste cu doua prietene, Adela Popescu si Andreea Banica, dupa care, la restaurant, este surprinsa cu tort si sampanie, ca ziua sa se termine incendiar, cu o petrecere de zile mari, alaturi de prieteni. “Mi-am dorit ca acest videoclip sa fie mai personal, sa fiu mai aproape de fani si acestia sa vada si o alta parte a mea”, a explicat Andra.

  Printre vedetele care i-au fost alaturi la filmarea clipului se numara Ami, Nicole Cherry, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Sorin si Mihai (ex-Akcent), Corina, Piticu de la Simplu, Pepe, Red Blonde, Alb Negru, Robert Reamzy si Miky, fosta solista de la K – pital.

  Sursa: urban.ro