Andra, seducatoare intr-o rochie rosie ca focul. Iti place?

20

Fie e pe scena in cele mai energice concerte, fie jurizeaza un spectacol incendiar de talente, fie pozeaza pentru diverse pictoriale, cert este ca vedeta arata absolut senzational oricand.

Andra reuseste sa-si surprinda fanii intr-un mod placut in fiecare zi si desi acestia nu o vad zilnic la televizor sau in concerte, cu siguranta nu-i rateaza postarile de pe retelele de socializare, unde ii saluta negresit in fiecare dimineata.

In urma cu doar cateva ore, frumoasa cantareata a publicat o fotografie realizata probabil in timpul unei sedinte foto, cu care si-a innebunit fanii. Imaginea o surprinde pe artista imbracata intr-o rochie scurta si rosie, cu decolteu adanc si maneci evazate, perfecta pentru a-i scoate in evidenta senzualitatea.

Fotografia este realizata intr-un cadru obscur, dar romantic, avand in vedere ca in spatele vedetei se poate observa un sfesnic cu cateva umanari aprinse. Vedeta si-a completat cu succes imaginea cu cateva bucle seducatoare si un machiaj de seara, la care a mizat pe conturul ochilor si desigur cu o atitudine sexy.