Andra fascinata de farsele pe care i le face Maruta

6

Indragita cantareata de muzica pop si R&B, Andra, este casatorita cu moderatorul de televiziune Catalin Maruta de mai bine de cinci ani si formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton.

Cei doi sunt de nedespartit, iar Andra este atrasa, ca la inceput, de caracterul romantic al sotului ei: „Da, Catalin e un barbat romantic, dar are un gen de romantism combinat cu umor, deci nu e un tip siropos. Asta m-a atras la el de la bun inceput. Surprizele lui preferate sunt fie niste farse, fie niste excursii minunate. Una peste alta, gaseste mereu ceva cu care sa ma surprinda placut, sa-mi aduca aminte că sunt femeie, inainte de toate, o femeie iubita„.

Familia celor doi a fost intregita in primavara anului 2011, atunci cand a venit pe lume David. La doi ani si opt luni, cel mic reuseste sa isi amuze mama cu replicile sale: „Ieri mi-a spus ca ar vrea un pinguin, sa-l infiem, sa-l aducem la noi acasa, pentru ca acolo unde traiesc pinguinii e prea frig„, a povestit artista pentru revista Joy.