Anda Adam raspunde acuzatiilor ca ar fi vinovata de avortul Biancai Slav

5

Anda Adam raspunde franc celor care o acuza ca ar fi vinovata de avortul Biancai! Cantareata elucideaza misterul telefonului din miez de noapte si spune ca nu o intereseaza Slav decat ca amic, iar actuala lui sotie nu trebuie sa aiba motive de ingrijorare, caci “Victor este al ei si doar al ei”!

Surpriza de proportii! Anda Adam a fost acuzata ca ar fi reprezentat unul dintre motivele pentru care Bianca Dragusanu ar fi fost nevoita sa avorteze copilul lui Slav. Totul a pornit de la o discutie pe Whatsupp avuta de cantareata cu fostul iubit la trei dimineata si “descoperita” de roscata!

In mesajele pe care si le-au trimis, Victor s-a plans de presiunea ce se pune pe el in ultima vreme si, din acest motiv, ii vine sa isi ia lumea in cap si sa plece, in timp ce blondina l-a sustinut si i-a spus ca, daca ar fi in aceeasi situatie, ar gandi exact la fel! Insa, convorbirea amicala a avut efecte nebanuite si, acum, Anda este aratata cu degetul si considerata vinovata de pierderea sarcinii actualei doamne Slav!
Cantareata sustine ca este doar prietena cu Slav

Suparata ca toate oalele se sparg in capul ei fara sa aiba vreo vina, Anda a incercat sa elucideze situatia si sa spuna, daca mai era nevoie, ca nu o mai intereseaza Victor Slav, mai ales ca el are acum o sotie pe care o iubeste.

„Ca de obicei, se scoate din context orice declaratie pe care o dau. Mi se pare firesc sa ajungi la un moment dat sa vorbesti cu un om cu care ai avut totusi o relatie de sase ani. Sa vorbesti civilizat, mai ales atunci cand simti ca are nevoie sa comunice. Mi-a spus ca ii este foarte greu din pricina presiunii din partea presei asupra lor, ca isi doreste liniste si ca ii vine sa fuga in lume, asa cum se zice. Am incercat sa il linistesc. I-am spus ca si eu simt aceeasi presiune insuportabila si ca imi vine de multe ori sa las balta totul si sa urc in primul avion.  De aici s-a tras gresit concluzia ca am “fugit in lume impreuna”??? Nici gand! Ce a fost intre noi s-a terminat acum un an, nu mai este cazul sa se creada altceva. Suntem oameni normali, civilizati, care au ramas totusi amici, desi am pornit pe cai separate. Este un om insurat si ii doresc tot binele din lume”, a declarat Anda Adam, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.
Bianca poate sta linistita, ea este singura femeie din viata lui

VictorMai mult, cantareata incearca sa o asigure pe Dragusanu ca nu se baga in relatia ei cu Slav si ca intre ea si fostul iubit este doar o relatie de amicitie! “Intre mine si Victor nu mai exista nimic si nici nu se pune in discutie sa mai fie ceva intre noi. Ne respectam pentru ca exista sase ani care ne leaga, iar eu ii voi fi alaturi in calitate de amica, daca va avea nevoie de o vorba buna sau un sfat. Dar atat! Casnicia lui este in siguranta si pot sa o asigur pe Bianca ca nu are nici un motiv de ingrijorare, Victor este al ei si doar al ei! Ma bucur daca le este bine impreuna si sunt fericiti. Si eu sunt fericita si linistita in momentul acesta cu tot ce se intampla in viata mea si-i multumesc lui Dumnezeu”, a conchis artista.