Ana Maria Prodan face un tratament complicat pentru a mai avea un copil

7

Prodanca este pusa pe fapte mari! Dupa ce la inceputul acestui an a pierdut o sarcina, ea incearca sa faca tot posibilul pentru a ramane din nou gravida!

“Imi doresc foarte mult o fetita si nu am sa ma las pana nu am sa reusesc! Eu si Reghe ne iubim enorm si visul nostru este acela de a mai avem inca un copil!”, a declarat vedeta in urma cu doua luni. Acum, declaratiile impresarei par sa prinda contur, pentru ca ea s-a apucat de un tratament medicamentos care o va ajuta sa ramana insarcinata!

[blockquote]“In urma cu cateva zile, Ana Maria a fost la medicul ei ginecolog pentru a gasi o cale de a face inca un copil. Ea a adus si cateva analize pe care doctorul sau i le-a indicat si, in urma lor, a primit un tratament de fertilizare, care se pare ca a dat roade si in cazul altor persoane. Din spusele specialistilor, este cea mai performanta cale de a ramane gravida! Cu toate acestea, exista si riscul ca tratamentul sa nu functioneze si in cazul Prodancei, asa ca ea a inceput sa se gandeasca si la alte solutii. Din cate ne-a spus noua, prietenilor, se pare ca daca in Romania nu va reusi, ea va merge in Turcia! La Istanbul este o clinica extrem de buna si cu rezultate pozitive de 90%, iar ea isi va incerca si acolo norocul. Poate, poate, Dumnezeu ii va da si o fetita cu Reghe”, a spus o apropiata a vedetei pentru WOWbiz.ro.[/blockquote]

sursa: wowbiz