Amy Childs in costum de baie si pe tocuri. Trebuie sa vezi pozele astea!

8

Amy Childs, una dintre vedetele preferate de toate taboidele din Anglia, a postat pe o retea de socializare cateva imagini care pur si simplu au facut senzatie in randul admiratorilor ei.

Amy Childs a devenit cunoscuta tuturor in urma participarii la unele dintre cele mai urmarite reality-show-uri din Marea Britanie, „Celebrity Big Brother 8” si „The only way is essex”, insa succesul ei nu s-a oprit aici. Are doar 23 de ani, insa a reusit sa isi faca o cariera in televiziune, modelling si mai nou sa-si lanseze propria linie de haine pentru femei si costume de baie.

Vedeta este invitata la evenimentele importante din lumea mondena si este un personaj urmarit de tabloide si nu numai, atat datorita relatiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului cu barbati celebri, cat si datorita aspectului fizic, pe care stie cum sa si-l puna in valoare.

Recent, Amy Childs a plecat in Spania pentru a realiza un pictorial menit sa promoveze noua linie de costume de baie, pe care a lansat-o de curand. Vedeta nu a uitat totusi de fanii ei, care ii urmaresc zilnic postarile de pe retelele de socializare si i-a incantat pe acestia cu cateva imagini spectaculoase.

Imbracata intr-un costum de baie intreg, decupat pe laterale, vedeta si-a expus formele irezistibile si bustul generos, spre incantarea fanilor, carora cu siguranta le-a placut ce-au vazut. Roscata si-a completat tinuta deja mult prea sexy cu o pereche de sandale roz cu toc inalt si o pereche de ochelari de soare supradimensionati.