Alina Sorescu si Oana Roman la primele iesiri in public dupa ce au devenit mamici. Vezi cum arata!

6

Pe 12 ianuarie, Alina Sorescu a devenit mamica unei fetite sanatoase, pe care a numit-o Elena Carolina. O luna mai tarziu, Oan Roman devenea si ea mama de fata, pe 21 februarie urandu-i bun venit pe lume Isabelei Maria. De atunci, cele doua au decis sa se retraga de sub lumina reflectoarelor.

In urma cu o seara insa, Alina si Oana au participat la un eveniment monden cu staif, ambele marcand prima aparitie publica dupa nastere.

Cele doua au participat la prezentarea noii colectii Alexandru Ciucu, Miss&Mister Bespoke 2014, desfasurata in cadrul unui eveniment prezentat de Alina Sorescu si Virgil Iantu, la care au participat peste 200 de persoane.

Vedete din showbiz, oameni de afaceri si reprezentanti ai Mass Media au umplut sala Le Diplomate din incinta Athenee Palace Hilton Bucuresti, unde au urmarit un show fashion pus in scena printr-un concept inedit.

Pentru evenimentul monden, Alina a ales sa imbrace o rochie lunga, fucsia, dantelata in partea superioara, semnata M. Marquise. Look-ul l-a completat cu bijuterii Giulia Nahmany, bucle lejere si un machiaj puternic de seara, in ton cu evenimentul.

De cealalta parte, Oana a optat pentru o rochie galbena, lunga, vaporoasa, plisata in partea inferioara, semnata Clara Rotescu. Ea si-a coafat parul boem in bucle, pe care le-a accesorizat cu o bentita eleganta.