Alina Puscas la prima declaratie dupa divort: Recunosc ca a fost vina mea

19

Alina Puscas si sotul ei, Victor, au decis sa ia o pauza. Casnicia lor nu mai functiona asa cum trebuia si au decis sa se separe.

Intr-un interviu acordat unei emisiuni de la Antena 1, Alina Puscas a recunoscut ca are probleme in casnicie si ca s-a mutat singura. Ea a tinut insa sa precizeze ca nu sunt in prag de divort si ca spera ca mariajul lor sa se salveze.

„Nu a fost niciodata vorba despre un divort intre noi. E adevarat ca din cauza programului foarte incarcat nu am mai avut timp unul de celalalt. Noi nu am divortat, dar ne-am separat. Am luat o pauza, e ca un fel joc, ca sa ne recucerim. Eu stiam ca el iese in oras, ma anunta de fiecare data. Eram impreuna cand a aparut acest material in presa. Eu, sincer, aleg sa il cred pe sotul meu. Nu a fost vorba despre un sarut, ci doar despre o intalnire cu prietenii. A fost surprins in timp ce a aparut tipa respectiva. Eu imi cred sotul. Sunt de 5 ani impreuna, poate ca avem nevoie de ceva.

Recunosc ca a fost vina mea. Tot timpul ajungeam acasa si spuneam ca sunt obosita. Tensiunile dintre noi au aparut atunci. Nu ii mai ofeream atentie”, a spus Alina.

Prezentatoarea emisiuni „Te cunosc de undeva” a vorbit cu relaxare despre problemele pe care le are in casnicie. Ea a marturisit ca spera ca totul sa se rezolve si sa treaca peste acest hop.

„Mie imi place sa stau in spatii mai mici. Asa ca m-am mutat intr-un apartament de-al mamei mele. Eu vorbesc cu Viktor. Acum sunt la faza in care ne scriem pe Whats app. Eu il mai invit la masa fiindca stiu ca nu isi gateste. Sper acum sa imi trimita un buchet de flori”.