Alina Eremia si Dorian Popa au facut anuntul asteptat de toata lumea

8

Sunt tineri, frumosi, talentati si au mii de fani care le urmaresc cu sufletul la gura proiectele. Alina Eremia si Dorian Popa se pot mandri cu admiratori inraiti, care abia asteapta sa auda de la ei „Dezvaluirea”.

Iar prin „Dezvaluire” ne referim la confirmarea unei posibile relatii.  Nu mai este un mister pentru nimeni faptul ca cei doi formeaza un cuplu in serialul „O noua viata”. De cand i-au vazut iubindu-se patimas pe micile ecrane, telespectatorii au sperat insa ca tinerii vor recunoaste ca se iubesc si in viata de zi cu, marturisire care pana acum a intarziat sa apara.

Celor doi le place sa-si tina admiratorii cu sufletul la gura si ii tachineaza constant, postand poze cu subinteles si mesaje din care reiese ca ar fi impreuna, pentru ca apoi sa ocoleasca subiectul cu desavarsire.

Recent, ei au fost personajele principale ale unui pictorial hot, pe care insasi Alina l-a descris ca: „Astazi am avut o sedinta foto foarte draguta impreuna cu prietenul meu Dorian Popa, alaturi de echipa Tabu!!! Nu uitati, in cateva minute incepe un nou episod din „O noua viata”!!! Va pup!!! „.

Desigur, fanii au inceput imediat sa intre la idei. „Prietenul” a fost un termen interesant pentru ei: „Frumusete, ma omori pe zi ce trece, nu stiu cum rezista „altii””, au scris unii chiar.

Alina si Dorian nu comenteaza insa, ba chiar au marturisit la un moment dat: „Suntem de trei ani impreuna. Dupa trei ani impreuna putem sa ne jucam, cred ca putem si sa spunem ca suntem impreuna, ca nimeni nu mai stie. Suntem sau nu suntem…”.”E una dintre cele mai lungi relatii ale noastre. Oricum e o enigma pentru toata lumea. N-am avea de ce sa mintim fanii si daca ar fi asa inseamna ca suntem foarte buni la asta”, a spus si Alina.