Alexandra Stan isi face de cap peste Ocean la West Hollywood

10

De la cel mai tragic eveniment din viata ei profesionala si pana in prezent, Alexandra Stan a devenit o prezenta discreta si nu a mai aparut nici in presa mondena autohtona, nici in cea din strainatate.

Nu mai este un mister pentru nimeni faptul ca anul trecut Alexandra Stan a fost victima unei batai crunte. Artista nu vrea sa se lase afectata de acest epsiod negru al vietii sale insa, si e hotarata sa se puna din nou pe picioare.

Astfel, ea petrece tot mai mult timp in L.A si incearca sa isi reconstruiasca latura artistica. Cel putin, asta reiese din imaginile pe care vedeta le posteaza constant pe contul ei personal de Facebook.

Pe langa schimbarea de look dramatica (Alexandra are acum par saten, tuns intr-un bob lung), romanca pare sa frecventeze cursurile scolii New York Film Academy si sa inregistreze constant pentru ceea ce se doreste a fi urmatorul ei hit.

„Just finished cutting vocals on my next single! Now I’ m heading to #FonogramParty in #WestHollywood. Work today, play tomorrow!”, a scris Alexnadra in descrierea unei imagini, asigurandu-i pe admiratori ca a terminat o sesiune de inregistrari si se indreapta spre o petrecere din West Hollywood.

Din mesajele pe care le posteaza, Alexandra pare sa-si fi gasit refugiul in muzica si sa se fi detasat de dramele din trecut, hotarata fiind sa se reinventeze si sa ia cu asalt din nou showbizul.

Iata o parte dintre cele mai recente imagini postate de vedeta: