Alexandra Stan de nerecunoscut! Uite ce rau arata!

0

Alexandra Stan arata incredibil de rau in ultima vreme. Din diva de altadata, cantareata a ajuns o ruina. Se imbraca doar cu haine lalai, are parul nespalat, ascuns sub o sapca oribila, iar fata ii este, pur si simplu, distrusa.

In urma cu un an, Alexandra Stan era in topul celor mai sexy vedete. Acum insa, cantareata este de nerecunoscut.

Tinuta este neglijenta si o dezavantajeaza totalSapca ii ascunde parul nespalatPaparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe artista, zilele trecute, la un mall din Baneasa. Alexandra se afla la cumparaturi, impreuna cu un prieten. Cantareata era imbracata oribil, cu o pereche de pantaloni obisnuiti, un pulover muuuuult prea larg, o haina din blana sintetica pe deasupra, iar in picioare purta niste adidasi dintr-o colectie veche! In plus, isi ascundea parul nespalat si prins intr-o coada neglijenta sub o sapca de rapper-ita, care nu o avantaja absolut deloc.

Fata cantaretei este terminataVedeta nu are nici un zambet pe fataBasca, vedeta afisa o fata terminata si obosita, exact ca dupa o noapte intreaga pierduta la chef.

Dupa ce a socat cu aparitia ei, blondina a plecat de la mall cu pungile plineCu toate acestea, Alexandra nu se sinchisea de felul in care arata si isi vedea linistita de treburile sale. A cumparat o groaza de cadouri, iar dupa doua ore, a parasit locatia, cu directia… Constanta.