Alexandra Stan a dat nas in nas cu fostul iubit Marcel Prodan. Uite ce s-a intamplat!

13

Artista si fostul sau iubit, Marcel Prodan, pe care l-a acuzat ca ar fi snopit-o in bataie, au dat nas in nas in noaptea de Revelion, la Sibiu. Cei doi s-au evitat timp de cateva ore, dupa care au decis sa schimbe cateva cuvinte, ca doi vechi amici.

In luna iunie a anului trecut, Alexandra Stan a reusit sa socheze intreaga tara, dupa ce a aparut la televizor snopita in bataie.

Alexandra Stan a fost batuta grav de impresarul ei

Alexandra Stan a fost batuta grav de impresarul ei

Pe atunci, artista sustinea ca iubitul si impresarul ei este cel care a batut-o, iar dupa un timp, acesta a recunoscut ca ar fi dat in ea. Hotarata sa mearga pana in panzele albe pentru a-si face dreptate, Alexandra i-a facut plangere penala fostului sau iubit, pe care, ulterior, a retras-o.

Nu degeaba, ci a primit la schimb dreptul a canta melodiile care au facut-o celebra. De curand, Alexandra Stan si Marcel Prodan au dat nas in nas la un spectacol, in Sibiu. Blondina se afla acolo pentru a sustine un concert, iar impresarul insotea o artista pe care o manageriaza. Initial, cei doi s-au fixat cu privirea timp de cateva zeci de secunde, dupa care au facut tot posibilul pentru a se evita. In cele din urma, Marcel si Alexandra au stat de vorba, timp de doua-trei minute, dupa cum ne-au povestit martorii care au asistat la intalnirea lor de gradul zero.

 

CITESTE SI:

Umilita de o adolescenta frumoasa si foarte talentata. Alexandra Stan a fost eclipsata pe scena unui liceu din Capitala

Alexandra Stan a ajuns la fundul sacului. Ramasa fara resurse, artista trebuie sa scoata bani din piatra seaca. Vezi ce va face

 

Alexandra pare imbatranita cu zece ani

Alexandra pare imbatranita cu zece ani

Nu se stie exact ce si-au spus cei doi fosti iubiti, insa surse prezente acolo ne-au marturisit ca nici Alexandra si nici Marcel nu pareau suparati, ci mai degraba discutau ca doi vechi amici care nu se mai vazusera de ceva vreme. Sa fi ingropat Alexandra Stan securea razboiului si sa-l fi iertat pentru tot ce i-a pricinuit? Apropiatii celor doi nu exclud posibilitatea ca Marcel sa se ocupe din nou de cariera artistei, care nu reuseste sa mai sparga topurile muzicale, asa cum era obisnuita sa facda.

A batut-o pana a bagat-o in spital!

In luna iunie a anului trecut, impresarul Marcel Prodan anunta ca Alexandra Stan a suferit un accident de masina. A doua zi, artista a facut un anunt public, in exclusivitate pentru CANCAN.ro, in care a anuntat ca nu a fost implicata in nici un fel de accident, ci a fost batuta, cu bestialitate, de iubitul si impresarul ei. Ba, mai mult, solista i-a facut imediat plangere penala si s-a implicat in fel de fel de campanii impotriva violentei.