Alexandra Stan cu o noua infatisare. Ce zici de ea?

6

Dupa luni bune petrecute in America, unde incearca sa isi repuna pe picioare cariera muzicala,  Alexandra Stan a revenit pentru o vreme in Romania si a impresionat cu un nou look.

De la cel mai tragic eveniment din viata ei si pana in prezent, Alexandra Stan a devenit o prezenta discreta si nu a mai aparut nici in presa mondena autohtona, nici in cea din strainatate.

Artista nu a vrut insa sa se lase afectata de episodul negru al bataii la care a fost supusa, ci a fost hotarata sa se puna din nou pe picioare.

Astfel, a inceput sa petreaca tot mai mult timp in L.A si a incercat sa isi reconstruiasca latura artistica. Cel putin, asta a reiesit din imaginile pe care vedeta le posteaza constant pe contul ei personal de Facebook.

Asa cum probabil stiti deja, Alexandra a facut chiar o schimbare de look dramatica si a inregistrat constant pentru ceea ce se doreste a fi urmatorul ei hit.

In plus, recent vedeta a revenit in Romania si a participat la lansarea celui mai recent numar al revistei „All Hollow”, unde a afisat o noua schimbare de look.

Daca pana nu demult ea si-a etalat pe contul personal de Facebook parul saten, tuns intr-un bob lung, de data aceasta a impresionat cu suvinte lungi si colorate.

In imaginile de la eveniment, Alexandra zambeste larg si pare sa fi depasit orice obstacol, semn ca sederea in L.A i-a prins de minune si e pregatita sa revina cu forte proaspete.