Alex Velea, semne obscene catre public intr-un concert la Torino

3

Alex Velea este unul dintre cei mai indragiti artisti ai momentului si se poate lauda cu spectacole atat in Romania cat si in strainatate.

Cantaretul a sustinut de curand un concert intr-un club din Torino, unde s-a dezlantuit insa mai mult decat de obicei. Protagonistul nostru a facut o atmosfera incendiara cu hiturile sale, si cu replicile spirituale adresate publicului. Dar la un moment dat a reusit sa-i lase masca pe toti!

Dupa ce a cantat in jur de o jumatate de ora cu paharul in mana, Velea, imbracat cu un tricou care denota ca nu era intr-o dispozitie prea buna, a facut cateva semne obscene. Gestul lui a impartit clientii clubului in doua tabere: cei care l-au aplaudat pentru coregrafia indrazneata si, de cealalta parte, cei conservatori carora li s-a parut gestul o dovada de lipsa de respect.

Dupa ce ca s-a urcat pe scena cu paharul in mana si nu i-a dat drumul pana la finalul concertului, Velea s-a mai apucat si de „barbatie”, localul fiind plin de femei. Mi s-a parut cam mult„, a spus unul dintre spectatori pentru WOWbiz.ro.