Alex Velea nu renunta la Antonia. Uite ce ”miscare” a facut!

13

Desi, in ultima vreme, parea ca s-a apropiat din nou de sotia lui, Alex Velea nu renunta la iubirea pentru Antonia! Artistul a acceptat sa cante in urmatorul concert al brunetei pentru a fi alaturi de ea in primul spectacol din 2014, semn ca inca il mai intereseaza diva!

Dovezile ca Antonia si Velea ar fi “inca pe felie” sunt din ce in ce mai evidente! Surse din preajma cantaretului sustin ca acesta este cu gandul numai la ea si, in ciuda faptului ca s-a intors la sotie, nu pare deloc tentat sa renunte la frumoasa solista!

“Antonia are, acum, probleme cu fostul ei sot! Incearca prin orice mijloace sa ajunga la un acord cu el in privinta custodiei fetitei! De aceea, prefera sa nu mai stea in preajma lui Velea si sa evite orice fel de barfa legata de relatia lor! Cu toate acestea, Alex refuza sa se indeparteze de tot si se apropie de ea prin alte cai! De pilda, a acceptat sa participe la spectacolul din 8 februarie, unde cap de afis este Antonia! Vrea sa fie langa ea, orice ar fi si orice ar spune lumea! Nu-i pasa!”, a spus un prieten al artistului!