Alex Velea despre participarea Antoniei la lansarea liniei lui de haine. Uite ce zice!

6

Alex Velea si Antonia au fost vazuti la acelasi eveniment, dar au evitat sa fie fotografiati impreuna.

Alex Velea a facut tot ce i-a stat in putinta sa nu fie prins in acelasi cadru cu Antonia. Cei doi au fost prezenti la acelasi eveniment monden.

„Ma bucur foarte mult ca Antonia este aici. Cred ca o sa imi poarte noroc. S-au intamplat foarte multe in ultima perioada. Cred in Dumnezeu, in oameni si in lucruri bune. Nu am simtit niciodata ca o sa clachez. Oamenilor buni li se intampla lucruri bune. Cel mai mult m-au deranjat ipocrizia si minciunile. M-am suparat ca oamenii au incercat sa ma puna intr-o lumina proasta prin niste mijloace meschine. S-au dezumanizat. De multe ori am intrat in acest circ si imi pare rau. De multe ori am dat replica. Imi pare rau. Parintii nu m-au educat asa. Munca m-a ajutat mult, sala, familia, sportul. Nu a fost o drama iesita din comun. Sunt chestii care se pot intampla oricui
„, a spus Velea, la Acasa TV.

„Toti prietenii ii purtam noroc. Mie mi se pare ca de la o vreme acest subiect este expirat. Sunt mereu intrebata de aceasi chestie. Suntem bine. Eu sunt ok, cu siguranta problemele mele se vor rezolva. Se va rezolva problema mea cu Vincezo si copilul meu, e urat sa fii intr-un razboi„, a spus Antonia.