Ai bani de SPART? S-a deschis mall Promenada in AVIATIEI! VEZI CUM ARATA!

62

Mall-ul „Promenada” din Bucuresti este amplasat la intersectia dintre Calea Floreasca, Soseaua Pipera si Barbu Vacarescu, o zona dominata in special de cladiri de birouri, construite mai ales in ultimii cinci ani.
1pro 2

 

Potrivit reprezentantilor Raiffeisen evolution, in zona lucreaza circa 35.000 de persoane, urmand ca numarul acestora sa creasca cu circa 10.000, odata cu finalizarea cladirilor de birouri aflate in constructie.

1maaaaallll

„Ne asteptam sa avem un trafic de 25.000 de persoane pe zi in perioade obisnuite ale anului si de 30.000 de persoane in perioada Craciunului”, a precizat Neurauter.

Promenada Mall are o suprafata inchiriabila de 35.000 de metri patrati, ocupata in proportie de 95%, structurata in 140 de magazine si 1.300 de locuri de parcare subterane. Centrul comercial are sase niveluri, primele doua fiind subterane, destinate parcarii, iar urmatoarele patru niveluri vor gazdui zona comerciala.

1pro 3

Reprezentantii centrului comercial au precizat ca pentru restul spatiilor sunt in curs de negociere contracte de inchiriere, urmand ca acestea sa fie incheiate in urmatoarele saptamani.

1pro 4

Constructorul complexului Floreasca City a fost grupul austriac Strabag, iar activitatea de inchiriere a centrului comercial a fost asigurata de Krammer&Wagner din Austria.

1pro 5

Promenada Mall dispune, de asemenea, de o terasa situata la ultimul etaj, cu o suprafata de 7.000 de metri patrati.

1pro 6

Cel mai mare chirias al centrului este retailerul Peek&Cloppenburg, care ocupa un spatiu de 4.800 de metri patrati. Printre numele noi de retaileri aduse de noul centru comercial se numara H&M Home, iCentre, cel mai nou Apple premium reseller, Kazar, Musette Mall, LEGO, Nobilis, Tchibo sau ZooperKidz. Acestia se adauga retailerilor prezenti deja pe piata locala, precum Inditex, C&A, Deichmann, dm, Billa, Gant, KFC, McDonald’s, Sephora, Oysho, Starbucks, Carturesti, Douglas etc.

Sursa: mediafax.ro