Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au injurat la televizor, iar apoi au dormit impreuna!

21

Scandalul dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana a atins cote uriase! Afaceristul si-a desfiintat sotia la televizor si a acuzat-o de tot felul de lucruri, care au afectat-o teribil pe cunoscuta prezentatoare de la Antena Stars.

Cu toate acestea, surse din preajma celor doi sustin ca niciunul dintre ei nu intentioneaza sa introduca inca actiunea de divort. “Deocamdata, nu s-a pus problema unei separari oficiale! Probabil, ambii se gandesc la baietii lor si nu vor sa ii traumatizeze psihic! Adriana incearca sa se abtina si sa calmeze pe cat posibil situatia! Mai mult, se pare ca imparte aceeasi camera cu Silviu, iar aseara, dupa acuzele pe care acesta i le-a adus la o emisiune, a dormit cu el in acelasi pat! E adevarat, au un pat foarte mare si nu prea se “intalnesc” in el”, a povestit un apropiat al cuplului.

Adriana nu a vrut sa renunte la procesul cu EtnoTV

Aceleasi surse spun si de ce s-a ajuns la situatia aceasta tensionata dintre Bahmu si Prigoana.  “Totul a pornit de la bani! Adriana nu a vrut sa renunte la procesul pe care il avea cu sotul pe marginea actiunilor de la “Etno”, iar el a considerat nedrept ca intr-o familie sa existe astfel de conflicte. Vedeta i-a cerut sa ii dea sumele datorate in rate sau sa le puna intr-un cont de care sa nu se atinga, insa Silviu nu a vrut! Nu inteleg de ce, pentru ca Bahmu avea dreptate, deoarece in toti anii acestia, ea nu a primit nimic de la el”, au povestit prietenii celor doua vedete, conform wowbiz.ro.