Adriana Bahmuteanu cu ochii in lacrimi la Acces Direct! Prigoana acuzat ca vrea sa o omoare!

17

Adriana Bahmuteanu a venit la Acces Direct pentru a comenta declaratiile rautacioase ale lui Silviu Prigoana, anunta wowbiz.ro.

„Nu ma simt foarte bine, am otita si un vertigo. Eu nu am cerut un drept la replica. Am avut cea mai urata zi de nastere din viata mea. Eu nu sunt un monstru. E urat ca barbatul cu care dorm in pat doreste sa ajung mai repede la Dumnezeu! Ce urmeaza? Sa imi dea cu ceva in cap? Sa imi puna lipici pe clanta? Sunt total nefericita. Eu am incercat sa fac sa mearga. Am vrut ca ai nostri copii sa traiasca cu ambii parinti. Sunt fericita la serviciu si atunci cand stau cu parintii. In viata de cuplu sunt nefericita. Eu cred ca sotul meu ma uraste foarte tare”, a spus Adriana Bahmuteanu.

„Sotul meu si-a faurit o lume a lui, pe care o alimenteaza cu minciuni. A inceput sa si creada acele minciuni. Eu cred ca are probleme la scufita. Il rog sa vina cu dovada ca eu am acceptat sa fiu mama surogat. Eu m-am rugat foarte mult ca sa devin mama. Recunosc ca mi-am dorit ca sotul meu sa fiu un barbat realizat, am vrut ca copiii mei sa aiba un viitor asigurat. Dar de la asta pana a spune ca sunt o capusa care nu ii vrea numai averea e cale lunga. Sotul meu ma confunda cu fosta lui sotia, careia i-a lasat o avere imensa dupa divort. Este vorba despre multe milioane de euro. El a ramas cu un pitic pe creier, dar eu nu sunt fosta lui sotia.  „, a spus vedeta de televiziune.

„Eu nu i-am facut plangere lui Silviu Prigoana, ci unor manageri. Ei au semnat niste acte false. Prigoana cand mi-a batut la usa casei inchiriate anul trecut a spus ca nu se impaca cu mine ca sa renunt la procese. Dimpotriv! El mi-a spus sa ii bag la puscarie daca cred ca am dreptate. Acum, avem divergente din toate punctele de vedere. Ma deranjeaza ca avem discutii in fata copiilor. Nu stau cu omul asta pentru bani, a enumerat cate genti mi-a cumparat. Sa le ia pe toate si sa le dea de pomana. Am obosit foarte tare. Lumea ma considera o panarama. Nu am fost niciodata mama surogat, nu am vrut banii nimanui, mi-am dorit un barbat realizat. Nu pot sa raspund la intrebarea ‘ o sa divortezi‘”, a spus Adriana.