Andreea Marin s-a maritat cu turcul Tuncay Ozturk. Uite dovada!

58

In urma cu cateva momente, logodnicul turc al Andreei Marin a postat un anun bomba!

Tuncay Ozturk, iubitul turvc al Andreei Marin a postat un anunt-bomba: s-a casatorit cu Andreea Marin. Cel putin asta sustine intr-un anunt incredibil postat de medicul fizioterapeut pe pagina lui oficiala de Facebook. Iata continutul mesajului care a bulversat lumea showbiz-ului la inceput de an 2014:

„Dragi Prieteni! Am o relatie excelenta cu Andreea Marin si mereu mi-am dorit ca aceasta relatie sa fie tinuta departe de publicitate. Tocmai de aceasta, nu am vorbit niciodata despre aceasta relatie. Am luat totul pas cu pas, amandoi diind persoane mature. Si in fiecare pas pe care l-am facut nu ne-am gandit fiecare la noi insine, ci ne-am privit ca o familie. Am prezentat-o pe Andreea, ca logodnica, inainte, iar acum este o onoare pentru mine sa va impartasesc faptul ca ne-am casatorit. Voi fi intotdeauna mandru sa am o astfel de femeie minunata, ca sotie, alaturi. Va multumesc pentru urarile voastre de bine si va doresc un an nou fericit”, a scris Tuncay.

Andreea Marin si Banica jr au divortat – culmea, la inceputul anului trecut, pe 10 ianuarie! Practic, la numai un an de la divort, fosta „zana” este, din nou, femeie maritata,Acesta este mesajul prin care, in urma cu un an, pe 10 ianuarie, Andreea Marin isi anunta despartirea de Banica jr