Adi Minune s-a apucat de poker. Uite cum i-a mers in prima seara!

7

Weekend-ul trecut, intr-un club de poker din zona Piata Alba Iulia a avut loc un turneu de texas hold’em, la care s-a adunat toata „crema” jucatorilor din Capitala si nu numai.

Au fost circa 250 de participanti, care au platit o intrare de 500 RON pentru un premiu total de aproape 1,5 miliarde de lei vechi. Printre participanti s-a numarat si Adi Minune, care a intrat in competitie vineri, platind taxa de inscriere. Manelistul nu a avut prea mult noroc, a pierdut relativ repede toate cele 25.000 de fise, dar conform regulamentului turneului a putut sa reintre in joc pentru inca 1000 de lei, primind in schimb 50.000 de fise. Minune a trecut de prima zi a turneului si a revenit la masa de joc in ziua a doua. In momentul in care fetele au defilat printre mese, Adi Minune si-a pierdut concentrarea

Toate au mers ca pe roate pentru artist, pana in momentul in care in clubul respectiv a avut o inedita prezentare de moda, chiar printre mesele de joc. Furat de defilarea fetelor, mai ales de cea in lenjerie intima, Adi si-a pierdut concentrarea si a ramas in scurt timp fara fise, dar pasiunea pentru poker pare sa-i fi intrat insa in sange, si a promis ca va reveni la astfel de turnee de anvergura.