Adi Cristea a inebunit. Uite ce i-a trimis Biancai de Revelion la Sibiu!

8

Bianca a pus totul la cale pentru ca Victor sa-i ceara divortul? Se pare ca pe tot parcursul casniciei, ea a continuat sa se intalneasca cu Adi Cristea.

Mara Banica a fost invitata in emisiunea „Necenzurat”, unde a primit un mesaj anonim in care cineva ii spunea ca Bianca a primit in seara de Revelion la Sibiu un buchet de trandafiri de la Cristea si cu un biletel de dragoste, insa cand Victor si-a facut aparitia la hotel, cei de acolo au schimbat biletelul.

BIANCA flori
Mara Banica: „Bianca a trait tot timpul cu Cristea, el nu a incetat niciodata sa fie iubitul ei. Finii lor mi-au povestit ca se intalneau si faceau dragoste in casa la ei. Sper ca peste doi trei ani sa nu mai vorbim despre subiectul asta. Lumea o uraste acum pe Bianca, eu nu cred ca e o fata proasta. Am primit acum un mesaj pe telefon in care o sursa imi spune ca Adi i-a trimis flori Biancai la hotel in Sibiu pe 31 decembrie cu un biletel din partea lui, dar intre timp a venit Victor, iar cei de la hotel au schimbat continutul biletului”, a declarat Mara Banica la Antena Stars.