ADELE are in vedere organizarea unui TURNEU in 2015!

5

Adele a anuntat ca are in vedere organizarea unui turneu in 2015.

Adele, care are un baietel, pe nume Angelo, cu partenerul ei, Simon Konecki, s-a intors in studio pentru a inregistra noi piese, alaturi de compozitorul James Ford si cantaretul Kid Harpoon, care a lucrat, printre altii, cu formatia Florence and the Machine, informeaza contactmusic.com.

„Deocamdata, discutiile au in vedere un turneu, care va avea loc in 2015, in Marea Britanie si Statele Unite, cel putin, posibil un turneu mondial”, a declarat o sursa pentru publicatia Daily Mirror.

„Ea a petrecut o mare parte din ultimii doi ani concentrandu-se pe rolul de mama si vrea sa faca acest lucru in acelasi timp cu lansarea si promovarea unor noi materiale muzicale. S-a intors in studio, dar lucreaza in propriul ei ritm (…) nu va lansa nimic doar de dragul de a face acest lucru „, a afirmat aceeasi sursa.

Cel mai recent turneu al cantaretei Adele a avut loc in 2011, cu ocazia lansarii celui mai nou album al sau, „21”, desi artista a fost constransa sa anuleze o serie de concerte, dupa ce suferit o interventie pe coardele vocale.

Sursa: mediafax.ro