Adela Popescu va fi nasa bebelusului Danei Rogoz

9

Dana Rogoz este insarcinata in aproape cinci luni si face parte din categoria mamicilor fericite, asta pentru ca, nu are greturi, pofte si nici nu a luat foarte mult in greutate.

Mai are inca patru luni pana cand va aduce primul sau copil pe lume, insa, se pare ca actrita inca nu s-a gandit la nasii bebelusului. Sigur, pana la botez, mai sunt cateva etape, lucruri care vor trebui rezolvate inainte de venirea pe lume a copilasului ei: camera bebelusului, carucior, hainute si multe altele.

Insa, in cazul in care nu si-a gasit inca nasi si nici n-are vreo idee, prietena ei buna, Adela Popescu, este nerabdatoare ca Dana sa-i faca aceasta propunere, sa-i boteze bebelusului.Adela Popescu, Dana Rogoz si Laura Cosoi sunt prietene de ani buniAdela se bucura ca prietena ei, Dana, este insarcinata

“M-am bucurat tare pentru Dana ca e insarcinata si sunt fericita ca este bine. Nu mi-a propus sa fiu nasa bebelusului, dar mi-ar placea. M-as bucura daca m-ar pune nasa. As accepta fara doar si poate. Si pe mine, si pe Laura Cosoi pentru ca si ea este prietena noastra. Sunt sigura ca si Laura s-ar bucura tare mult”, i-a povestit Adela Popescu unei prietene cu care s-a intalnit la un eveniment monden ce a avut loc la inceputul acestei saptamani.Laura Cosoi (stanga) si Adela Popescu (dreapta)

Laura Cosoi, Dana Rogoz si Adela Popescu sunt prietena la catarama, se suna zilnic, se vad des si se ajuta reciproc.