Adela Popescu demasca porecla iubitului ei. Ce zice Vilcan?

  81

  Adela Popescu a dezvaluit pe blogul ei un secret de familie. Actrita a specificat ca iubitul ei, Radu Valcan, sigur o sa se supere cand o sa citeasca ce a scris.

  Adela Popescu a postat articolul pe contul ei de Facebook si le-a spus  fanilor ca Radu sigur o sa se supere pe ea pentru ceea ce a scris.

  „Voua nu vi se intampla sa vedeti o cascada,un apus , un concert, o plaja, un film si sa va para foarte, foarte rau ca nu puteti impartasi momentul cu cineva? Si aici nu ma refer la iubitul, iubita, omul de care va place, ci la mama, tatal, fratele, sora, prietena cea mai buna?

  Din fericire pentru mine, am avut norocul sa pot calatori mult, de mana cu iubitul meu si sa vad locuri pe care le admiram doar in filme. Si de fiecare data incercam sa imi imaginez cum ar fi sa traiesc o anumita senzatie vizuala puternica, prin ochii mamei, de exemplu.

  Anul acesta, una dintre dorintele mele cele mai mari, se indeplineste. Pe jumatate. Eu si Radu vom pleca in vacanta cu unul dintre fratii mei si sotia lui.

  Ma bucur ca un copil la gandul ca voi fi martora unui lesin aproape, in fata experientei primei vacante exotice, traita prin ochii lui Coco( caci asa il alint eu pe fratele meu).

  Bobo si Nadina (celalalt frate al meu si sotia lui) nu au putut sa isi ia concediu in perioada aceea, Pogos si Mihai( verisoara mea si iubitul ei ) au de asemenea treaba, mama lui Radu sta cu Ciu si Paco, mami si tati nu pot lipsi atat de mult timp de langa bunicii nostri batrani si cam bolnaviori, iar nasa si nasul nu vor daca nu vin Jolly si Doina( parintii mei).

  Facand o paranteza, am ras cu lacrimi intr-o seara, cand Radu a inceput sa-mi enumere toti membrii familiei dupa diminutivele pe care eu le-am impamantanit pentru fiecare. A zis ” Iubita mea abia asteapta sa se vada de Craciun cu Bobolina, Cocoselu, Mitza, Pogoselu, Mimicelu, Jollica, Nasicuta, Nasulucu, Turli, Cumni, Ciulica si Pacutu. “etc.

  Lista e lunga, diminutivele sunt adorabile, la fel ca fiecare poveste ce ma leaga de membrii familiei mele.

  A! Si-am uitat sa va spun, iubitului meu i se spune Iubelu’ ! Daca vreti sa-l necajiti, amintiti-i ca exista si alt diminutiv pentru Radu.”, a scris Adela pe blog.

  Radu Valcan a scris pe Facebook ca nu are absolut niciun motiv pentru care sa se supere pe iubita lui.