Acuzata ca s-a ingrasat din nou dupa ce a slabit 25 kg, Andreea Marin si-a luat cel mai mic costum posibil! CUM ARATA

106

Dupa ce a fost acuzata ca s-a ingrasat dupa ce a slabit 25 kg, Andreea Marin si-a luat cel mai mic costum posibil si demonstreaza ca este mai in forma ca niciodata.

„Azi am intrat pentru prima data in costumul de sport XS. Buna treaba, cand ma gandesc la primul costum de acum cateva luni, marimea L :)”, s-a laudat Andreea Marin pe Facebook.

Intrebata cum reuseste sa-si mentina silueta, „Zana” a raspuns ca printre secretele ei se numara disciplina, sportul sau hrana sanatoasa.

„Nu sunt adepta dietelor din auzite, ci numai cu sfatul nutritionistului, adaptate persoanei si starii sale de sanatate bine verificata. Detoxifierea mi-a dat un start excelent, apoi mi-am schimbat total stilul de viata: hrana sanatoasa, disciplina, sport, informatie”, a marturisit ea.

Andreea Marin pare sa fi descoperit, asadar, „elixirul” tineretii in bratele lui Tuncay Ozturk, cu 11 ani mai tanar.

Cei doi spuneau ca ar vrea sa-i ofere Violetei, fiica de 5 ani a Andreei din casnicia cu Stefan Banica, un fratior sau o surioara. Chiar si familia lui Tuncay ar face presiuni in acest sens.

„Visul meu este sa fim o familie normala. Imi plac foarte tare copiii. Am cinci nepoti de la cele doua surori ale mele. Nu doar eu, ci toata lumea asteapta acum un bebelus de la noi. Daca vom fi binecuvantati cu un copil, il voi primi cu toata dragostea mea. Am un sentiment puternic ca voi fi tata”, a marturisit Tuncay Ozturk pe un site de socializare.

„La nivel teoretic nu sunt inchisa catre aceste idei. Daca intalnesti omul potrivit, de ce nu? Daca Dumnezeu iti ofera un alt copil, e pacat sa spui „nu””, a completat Andreea Marin.

Acuzata ca s-a ingrasat din nou dupa ce a slabit 25 kg, Andreea Marin si-a luat cel mai mic costum posibil! CUM ARATA2

Sursa: stirileprotv.ro