Actorii din Seinfield se reunesc pentru un nou film

10

Jerry Seinfeld a confirmat faptul ca actorii din serialul de comedie „Seinfeld” se vor reuni pentru un nou proiect care va fi lansat in viitorul apropiat.

„Proiectul secret” al lui Jerry Seinfeld – despre care actorul american a evitat sa vorbeasca intr-un interviu acordat, luna trecuta, pentru platforma online Reddit – reprezinta de fapt o reunire a actorilor principali din „Seinfeld”, a declarat joi creatorul si protagonistul acestui indragit serial de comedie, informeaza variety.com.

Invitat in emisiunea „Boomer & Carton” difuzata de postul american de radio WFAN, joi dimineata, Jerry Seinfeld a trebuit sa raspunda unui veritabil „bombardament” de intrebari care aveau legatura cu o fotografie realizata pe 13 ianuarie, in care aparea alaturi de Jason Alexander, interpretul personajului George Costanza, in restaurantul folosit adeseori ca fundal pentru multe dintre episoadele din serialul „Seinfeld”.

Jerry Seinfeld a spus ca noul proiect nu este o reclama, nici un episod pentru serialul sau pe internet „Comedians in Cars Getting Coffee”. Desi nu a oferit prea multe detalii, actorul a spus ca Jason Alexander va juca din nou personajul George Costanza, iar celelalte personaje principale din „Seinfeld” vor fi si ele prezente in noul proiect.