
Chiar daca la televizor concursul Masterchef este abia la jumatate, filmarile s-au incheiat inca de acum cateva saptamani. Cei de la WOWbiz.ro au aflat deja cine este castigatorul acestei editii sau…, mai corect spus, castigatoarea.
Este vorba de Georgeta Jesica Zamfir, cea mai emotiva dintre toti concurentii ramasi la ora actuala in competitie.
Conform fisei sale de prezentare in competitie, Jesica are 28 de ani, este din Ploiesti, e casatorita si are un baietel de doi ani. A plecat in Spania sa faca rost de bani pentru facultate si a ajuns sa stea 7 ani in Sevilla. Provine dintr-o familie modesta, cu inca o sora si un frate, si inceput sa gateasca de mica, de la 10 ani, nevoita fiind sa pregateasca masa in casa. Cat a stat in Spania, a facut curatenie in case timp de un an, apoi s-a angajat ca barmanita intr-o cafenea si dupa ceva vreme a ajuns chiar managerul cafenelei, pe care a administrat-o 3 ani.
„Vazand ca sunt capabila sa administrez un local fara ajutorul nimanui, am facut un imprumut si am deschis un magazin acolo. Nu a mers asa cum ma asteptam, asa ca am renuntat la el. Si ne-am decis sa ne intoarcem acasa atunci cand baietelul nostru avea un an si jumatate”, a declarat Jesica in preselectii.
Gateste variat, de la caracatita in stil gallego sau peste in crusta de sare, pana la painici cu stafide si foie gras, paella si alte preparate din zona Andaluciei. Pe langa bucataria din sudul Spaniei, ii place sa combine gusturi din bucataria araba (in special marocana), indiana si braziliana.
Se pricepe si la dulciuri, care ii ies mereu apetisante si gustoase. Odata intoarsa in tara, s-a inscris la facultate, asa ca acum este anul I la Facultatea de Litere, Sectia Engleza – Franceza.
Pe parcursul concursului Masterchef, s-a dovedit a fi una dintre cele mai sensibile si emotive concurente.
De-a lungul concursului, s-a dovedit a fi cea mai emotiva concurenta. Daca la preselectii s-a abtinut cu greu sa nu planga, dupa ce a intrat in bucataria Masterchef au fost numeroase momente in care a izbucnit in lacrimi
Inca de la preselectii s-a abtinut cu mare greutate sa nu planga in fata juratilor, dupa ce acestia au inceput sa-i critice supa si turtitele. Dupa ce a primit sortul, de bucurie Jesica s-a descaltat de cizmele cu toc ca sa poate alerga sa le dea vestea mai repede rudelor ei.
La preselectii, dupa ce a primit sortul, Jessica s-a descaltat, ca sa poata fugi mai repede in bratele rudelor ei si sa le dea vestea cea mare
Jesica a mizat la preselectiile MasterChef pe un preparat tipic spaniol: o supa rece cu tortite de couscous si mac. Tanara a dezvaluit pentru Food Story cum se prepara reteta ei.
Acesta a fost preparatul cu care Jesica i-a convins pe jurati s-o primeasca in concurs: o supa rece cu tortite de couscous si mac