Acesta este cel mai partajat mesaj pe Twitter din lume!

  3

  Un mesaj al actritei Lea Michele, interpreta personajului Rachel Berry in serialul muzical „Glee”, a devenit cea mai partajata postare pe Twitter in 2013, au anuntat joi reprezentantii platformei online, conform AFP.

  In mesajul publicat pe Twitter pe 29 iulie, actrita le multumeste fanilor pentru sprijinul acordat, dupa decesul iubitului si partenerului sau din serial, actorul canadian Cory Monteith.

  „Va multumesc tuturor pentru faptul ca m-ati ajutat sa trec peste acest lucru cu iubirea si sprijinul vostru. Cory va ramane pentru totdeauna in inima mea”, a scris Lea Michele pe Twitter, atasand o fotografie in care aparea alaturi de actorul canadian, care a murit pe 13 iulie din cauza unui cocktail de alcool si heroina.

  Mesajul actritei a fost distribuit de peste 408.000 de ori, in 133 de tari, au precizat reprezentantii Twitter.

  Al doilea mesaj, in ordinea numarului de partajari, este postarea aparuta pe contul oficial al actorului Paul Walker, in care se anunta moartea acestuia intr-un accident de automobil.

  „Cu inima grea trebuie sa confirmam faptul ca Paul Walker a murit astazi intr-un tragic accident de masina”, se spunea in mesajul care a fost distribuit de peste 400.000 de ori.

  Pe locul al treilea se afla un mesaj postat de Niall Horan, membrul formatiei pop One Direction, cu ocazia implinirii varstei de 20 de ani, care a fost distribuit de peste 367.000 de ori.

  Actrita si cantareata Lea Michele, nascuta in 1986, s-a remarcat in rolul lui Rachel Berry din serialul muzical de mare succes „Glee”, difuzat pe postul Fox, pentru care a primit doua nominalizari la Globul de Aur si o nominalizare la premiile Emmy. Pe marile ecrane, a jucat in comedia romantica „De Anul Nou/ New Year’s Eve” (2011), alaturi de Ashton Kutcher, Robert De Niro si Hillary Swank.