A venit, a baut si a plecat! Gabi Tamas a fost dat afara de la CFR Cluj! VIDEO

57

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan a decis azi sa ii rezilieze contractul lui Gabi Tamas, dupa ce a stat mai mult prin baruri decat pe terenul de antrenament.

„I-am reziliat contractul dupa tot ce s-a intamplat in ultimele zile, unele au aparut in presa, altele nu. Aseara, fiind mai atent cu imaginile am corborat niste informatii. S-au intamplat multe, nu se mai putea continua. Cineva a zis veni, vidi vici, pentru Tamas s-ar traduce ‘am venit, am baut, am plecat’. Am discutat azi dimineata, mi-a zis ca se corecteaza, dar decizia este definitiva. A fost un chef de bun venit, am zis ca urmatorul e de adio, dar asta era deja al doilea. Imi pare foarte rau, am crezut in el, am zis sa ii dau o sansa, ma gandeam ca la Cluj sunt mai putine tentatii, ar fi fost un castig si pentru echipa si pentru el. I-am intins o mana de ajutor, am avut o discutie ca intre barbati. M-a dezamagit foarte tare, si pe mine si pe baieti, pe toata lumea. Regret, imi pare, dar are o problema cu alcoolul. Fotbalul cu alcoolul nu fac casa buna. Nu poti sa joci daca pierzi noptile”, a declarat Iuliu Muresan la Sport.ro

Alaturi de Tamas a fost filmat si Florin Costea intr-un bar din Cluj, dar atacantul a scapat doar cu o amenda.

„Nu m-am temut neaparat ca ii va afecta si pe ceilalti jucatori, dar nu doar asta. Lui Costea i-am dat o amenda. Filmarea a avut loc la 9.30, cand cei de la acel bar, sau ce era club, au chemat niste trupe de interventie si i-au evacuat. Dar ei nu au facut scandal, au plecat linistiti, nu au stat mai mult de 9.30. Am stabilit adevarul, stiu firul evenimentelor. In putinele zile de stat la Cluj, Tamas a mers acolo de mai multe ori. A inteles si el, n-a opus rezistenta. Am apucat ieri sa-l legitimam, azi secretarul sportiv al clubului a venit de la Bucuresti si ne-a adus carnetul lui, acum l-am trimis sa-l duca inapoi la Bucuresti. E de ras, dar nu prea e. Toti putem sa gresim, dar nu ca el. Fanii l-au simpatizat, Grigoras s-a bucurat ca vine la noi. A zis si el sa-i dam o sansa, dar eu nu sunt naiv si nici Grigoras. Am fost naivi de data asta, ne-am inselat. El nu mai poate sa mearga la alta echipa, abia la iarna. Dar nu vad in ritmul asta cum mai poate juca. Eu sunt medic si stiu ca ficatul imbibat cu alcool si cu eforturi mari nu sunt bune. Costea nu are o problema cu alcoolul, s-a nimerit si el acolo asa ca i-am dat o amenda”. 

Florin Costea si Gabi Tamas au comis-o luni seara intr-un bar de manele din Centrul Clujului. Cei doi au exagerat cu bautura si au facut prapad in fata chelneritelor si a persoanelor din bar!

Situatia a degenerat, jucatorii aratandu-si lenjeria intima in fata chelneritelor, au dat cu picioarele in mese si au sfarsit prin a fi dati afara de bodyguarzi!


Sursa: GazetadeCluj.ro